Stanovnici Velikih Zdenaca dobili gotovo 800 metara značajno boljeg nogostupa!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Završeni su radovi I. faze obnove nogostupa u Ulici Zdenački gaj u Velikim Zdencima. U ožujku 2023. godine, Grad Grubišno Polje prijavio je projekt „Sanacija i izgradnja nogostupa u Ulici Zdenački Gaj u Velikim Zdencima – I. faza“ na Program održivog razvoja lokalne zajednice 2023. (PORLZ 2023) Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Cilj projekta je sanacija starog i izgradnja dijela novog nogostupa u dužini od 785 metara čime će se modernizirati, odnosno poboljšati lokalna infrastruktura u Ulici Zdenački Gaj u naselju Veliki Zdenci. Projekt je odobren u lipnju 2023. godine, a radovi na nogostupu započeli su sredinom kolovoza ove godine te su završeni početkom listopada.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 82.385,75 €, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo iznos od 27.000 €, odnosno 33% dok je ostatak projekta u iznosu od 55.385,75 €, odnosno 67% financirao Grad vlastitim sredstvima. Radove je izveo Građevinski obrt Lagundžić.

FOTO I TEKST: grubisnopolje.hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!