Dežanovac je za svoje umirovljenike osigurao uskrsnice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Kako bi uljepšala umirovljenicima blagdan Uskrsa, Općina Dežanovac za njih je osigurala uskrsnice. Oni koji primaju mirovinu od 200 eura dobit će 20 eura uskrsnice dok umirovljenici s mirovinom od 200 do 550 eura, korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu te korisnici stariji od 65 godina koji nisu ostvarili pravo na mirovinu, imaju pravo na 15 eura uskrsnice.

Umirovljenici, korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu i osobe starije od 65 godina koje nisu ostvarile pravo na mirovinu su dužni osobno pristupiti u prostorije Općine Dežanovac i sa sobom su dužni donijeti osobnu iskaznicu, odrezak od mirovine ili potvrde banke (izvadak sa tekućeg računa iz kojeg je vidljiva visina mirovine) ili HZMO-a o isplati mirovine za prethodni mjesec, osobnog identifikacijskog broja (OIB-a) za korisnike kojima nije vidljiv na osobnoj iskaznici.

Isplata se vrši u prostorijama Općine Dežanovac od 25. do 27. ožujka od 9 do 14 sati. Iz Općine poručuju da ako mještani nisu u mogućnosti osobno doći po uskrsnicu, može ju podignuti član obitelji sa svojom osobnom iskaznicom i iskaznicom umirovljenika.

FOTO: Ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!