Gordan Malić: Nije da branim Plenkovića i vladu, ali imali smo pregršt katastrofa. I Zoku.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Neuobičajeno visoke količine padalina kojima svjedočimo posljednjih dana te posljedične poplave komentirao je novinar Gordan Malić na svojem Facebook profilu. Njegov osvrt pokrenuo je zanimljivu raspravu.

„Nije da branim Plenkovića i vladu, stvarno im teško ide u krizama, a u prirodnim katastrofama se uvijek pojavi i faktor trut. Ali u svojim spojenim mandatima imao je: najveću pandemiju u zadnjih sto godina, najjači potres u zadnjih sto godina, najveću poplavu u zadnjih sto godina i najveći rat u Evropi nakon 2. Svjetskog rata. I Zoku.”, napisao je Malić (Zoka je hrvatski predsjednik Zoran Milanović, op.a.)

Javio se i bivši saborski zastupnik, nuklearni fizičar Tonči Tadić, koji se slaže s Malićem.

„U pravu si. Živo me zanima djelovanje neke hipotetske vlade koju bi činili probrani šarlatani iz saborske oporbe. E sad, budimo korektni pa nepristrano usporedimo okolnosti u ovih Plenijevih 6 godina (Agrokor+ pandemija + Ukrajina) s 4 relativno mirne (u usporedbi s ovom serijom užasa) godine Zokija”, napisao je Tadić. Na komentar da je Zoran Milanović imao veliki migrantski val, u raspravu se ubacio Malić ustvrdivši da je današnji predsjednik, tada u ulozi premijera, transferirao ih Slovencima i Austrijancima.

„ To je riješio dok još nije bilo žice. A imao je i poplavu, ne ovakvu, ali je imao. Ako izuzmemo muljaže kod Mrak Taritaš, ni to nije bilo toliko loše. Sve drugo je bilo. A sad je nepogoda on sam. Kad bi barem prestao piti”, odgovorio je Malić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!