Joško Klisović lutka je na koncu anonimnih kokošara iz SDP-a

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, SDP-ovac Joško Klisović, poslao je dvije iznimno važne poruke kada je rekao da se zbog kokošara u stranci odriče plaće.

Prva poruka je da svoje stranačke kolege smatra kokošarima. Osobno, ne bih volio biti u istoj stranci u kojoj su kokošari jer bih se na neki način i sam osjećao kao kokošar. Ako mislim da u mojoj stranci postoje kokošari, imenovao bi ih jasno i glasno. Na taj način kolege koje ne smatram kokošarima to bi i znale, a i ogradio bih se od onih koje smatram kokošarima.

Druga poruka je još važnija – Klisović se upravo zbog tih anonimnih kokošara odriče plaće od oko 2.300 eura.

Osobno, plaće bih se odrekao samo ako smatram da je nisam zaslužio. Ako smatram da količina moga rada, znanja i iskustva opravdava plaću, onda doista ne vidim razlog da je se odričem.

A, pogotovo ne vidim razlog da se netko odrekne plaće zato što to od njega traže anonimni kokošari.
Sama pomisao da se netko odriče bilo čega zbog anonimnih kokošara iz vlastite stranke potpuno me sablažnjava.

Ako se Klisović danas odriče plaće zbog njih, čega će se sutra odreći? Integriteta, poštivanja zakona?
Hoće li sutra zbog anonimnih kokošara nekog uhljebiti u gradskom poglaravstvu ili holdingu? Nisam imao izbora, tako su mi naredili anonimni kokošari.

Ako je Joško Klisović spospoban odreći se svoje plaće od 2.300 eura zbog anonimnih kokošara iz vlastite stranke, to znači da oni njime upravljaju. Da Joško Klisović nije ništa više doli njihova lutka na koncu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!