Iz 2×1 komunikacija upozoravaju na tragikomični pokušaj kloniranja njihove agencije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tvrtka 2×1 komunikacije reagirala je na pojavu tvrtke „Digital 2×1”, odnosno istraživanja objavljenog na portalu Direktno.hr.

Iz tvrtke 2×1 komunikacije navode da istraživanje potpisuje navedena tvrtka, odnosno
„Digital 2X1 agencija za ispitivanje javnog mijenja“, a uvidom u registar Trgovačkog
suda zaista je vidljivo postojanje takve tvrtke.

„Ne ulazeći u motive i naručitelje ove farse s lažnim oznakama, usporedive s proizvodima kakvi su se znali viđati u popularnim prodavaonicama u Konjščinskoj ulici zagrebačke Dubrave, ono što bismo ovim putem željeli je tek upozoriti javnost kako se radi o tragikomičnom pokušaju kloniranja agencije 2X1 komunikacije iz Zagreba (pa čak i njezina logotipa), koja se više od desetljeća bavi istraživanjem tržišta te redovitim mjesečnim ispitivanjem političkih preferencija”, navode iz 2×1 komunikacija.

Agencija 2X1 komunikacije savjetuje se s pravnicima oko ovog slučaja, a do svršetka tog postupka poduzeću Digital 2X1 j.d.o.o. zahvaljujemo na gesti admiracije te im nesebično nudimo svoju pomoć oko kreativnih rješenja u izboru naziva i vizuala, stoji u reagiranju koje potpisuje direktor tvrtke Krešimir Kartelo.

Vrijedi spomenuti i da rezultati tvrtke Digital 2×1 idu u korist Domovinskog pokreta, a vlasnik tvrtke je Vlado Čuljak koji je vrlo blizak s Marijem Radićem koji slovi za najmoćnijeg čovjeka Domovinskog pokreta.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!