Hajduk večeras dočekuje Goricu u polufinalu kupa. Na Poljudu se očekuje do 20 tisuća gledatelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SPLIT – Danas u 17.30 sati na Poljudu Hajduk i Gorica će odigrati prvu polufinalu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa. Bijeli su u subotu nakon uvjerljivog početka polusezone doživjeli poraz od Rijeke što ih je poprilično uzdrmalo i poljuljalo šampionske ambicije stoga će Splićani sve poduzeti do ostanu u igri za drugi trofej, onaj Rabuzinovog sunca kojeg nisu podigli već devet godina.

Gorica je u zadnje dvije sezone bila ‘crna mačka’ za bijele. Naime, u posljednje dvije sezone upravo je Gorica izbacivala Hajduk iz Kupa. Danas je situacija poprilično drugačija, Hajduk nije imao jaču momčad u posljednjih desetak godina, dok je Gorica naredala šest poraza u nizu i jedan upravo od Hajduka prije tri tjedna (0-4).

No, ovo je Kup. Igra se jedna utakmica i nema popravnog. Iz Poljuda poručuju da su do jučer prodali 15 tisuća ulaznica i da bi se na poljudskoj ljepotici moglo okupiti do 20 tisuća gledatelja. Vrijeme u Splitu je danas sunčano, dakle svi preduvjeti su tu da nam igrači pruže pravu nogometnu poslasticu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!