Francuzi se još jednom pokazali kao nepremostiva prepreka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

MONTPELLIER – Hrvatska rukometna reprezentacija je loše otvorila kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre i u prvoj utakmici s 30:26 izgubila od starog protivnika Francuske koja se još jednom pokazala prejakim protivnikom. Kauboji su odigrali odličnih 45 minuta i vodili s pet razlike, ali Francuska tada preokreće rezultat i slavi. Kod Francuza su najefikasniji bili Dika Mem i Kentin Mahe koji su zabili po pet golova, dok je u hrvatskom dresu “ubojit” bio Ivan Čupić koji je francusku mrežu zatresao deset puta, a Ivan Martinović je upisao pet golova.

-Rezultat govori sam za sebe, da se nismo uspjeli defenzivno dobro postaviti. Možda nas je tu poremetilo i koje isključenje što smo dobili više nego što smo očekivali. Napad je na momente bio dobar, ali primarni je problem bio u tom defenzivnom dijelu – rekao je nakon utakmice izbornik Hrvoje Horvat.

Hrvatski rukometaši sada Tokio moraju izboriti u utakmicama s Tunisom i Portugalom, a upravo je Portugal koji je s 27:34 bio bolji od Tunisa njihov današnji protivnik. Utakmica Hrvatske i Portugala počinje u 18 i 30.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!