Spektakl u pulskoj Areni pratit će preko 200 milijuna ljudi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovog rujna u pulskoj će se Areni u organizaciji poljskog KSW-a održati borilački spektakl koji će pratiti preko 200 milijuna kućanstava diljem svijeta.

Predsjednik KSW-a, Martin Lewandowski, rekao je kako je prvi put Arenu vidio prije 20 godina te je odmah imao ideju za održavanje borbe tamo, no kako je kasnije na to zaboravio. Na svu sreću bliski suradnici su ga podjsetili na ovu ideju i nakon višemjesečnih pregovora svi ljubitelji borilačkih sportova dobili su i datum, 4. rujan. Tada bi se naime u Areni trebao održati ovaj borilački spektakl. Lewandowski je rekao i prođe li sve po planu, da bi se u Arenu volio vratiti svake godine, što će uvelike pomoći promociji same Pule, ali i Hrvatske.

Hrvati već imaju dvije velike zvijezde u KSW-u, to su Roberto Soldić i Antun Račić, no predsjednik te organizacije rekao je kako želi pormovirati i ostale hrvatske borce. Biti će zanimljivo vidjeti tko će na kraju završiti u ulozi gladijatora u Areni, po prvi put nakon doma starog Rima. Tko god da će se boriti, mi smo sigurni da ćemo te borbe gledati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!