Hrvatski reprezentativac u transferu karijere

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić iz CSKA prelazi u talijanski Milan.

Vlašić je u Rusiju stigao iz Evertona 2018. godine. CSKA ga je prvo uzeo na posudbu, nakon čega su ga, oduševljeni njegovom igrom, otkupili od Engleza za 15,7 milijuna eura. Niksi je u dresu tog kluba odigrao 106 utakmica u kojima je postigao 33 gola i 21 asistenciju.

Odličan performans na terenu nije ostao nezapažen i naš je reprezentativac postao metom mnogih svjetskih velikana. CSKA je već bio u pregovorima s Milanom, cifra je bila 30 milijuna eura, ali Talijani su se predomislili u zadnji tren.

Rusi su novac htjeli odmah, Talijani su nudili 10 milijuna eura na ime posudbe, uz mogućnost otkupa za još 20 milijuna eura na kraju sezone ukoliko bi bili zadovoljni Vlašićevom igrom. Rusi su najprije ovakav prijedlog odbili, no čini se kako su na koncu ipak pristali, ako je za vjerovati engleskom novinaru Dannyju Armstrongu.

Armstrong živi i radi u Rusiji i jako je dobro upućen u zbivanja tamošnjeg domaćeg nogometa. CSKA je, kako tvrdi Armstrong, popustio i Milan će im za Vlašića 10 milijuna dati odmah, a još 20 na kraju sezone kad će otkupiti Vlašića.

Ukoliko se ova tvrdnja pokaže istinitom, Nikola će se ubrzo pridružiti Anti Rebiću i ostalim suigračima u Milanu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!