NK Bilo Velika Pisanica i GNK Dinamo Zagreb i ove godine organiziraju nogometni kamp

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

NK Bilo i GNK Dinamo Zagreb i ove godine organiziraju dječji nogometni kamp „Bilo“ Velika Pisanica, pod pokroviteljstvom Općine Velika Pisanica i Županijske sportske zajednice.

Nogometni kamp Bilo održava se na terenima NK Bilo u razdoblju od 20. do 23. lipnja 2023. godine. Prijaviti možete djecu u dobi od 6 do 15 godina. Svi treninzi bit će prožeti najsuvremenijim metodama rada Dinamove škole nogometa, cijena kampa iznosi 55 eura po polazniku, a prijavljeni sudionici prvi dan treninga dobivaju majice za treninge.

Na treninzima će se učiti nogomet u teorijskom i praktičnom dijelu koji će provoditi stručni kadar s individualnim pristupom. Posebno će se raditi s golmanima koji će biti odvojeni od ostalih igrača. Za sve prijavljene osigurane su nagrade, a zadnji dan igrat će se utakmice nakon kojih slijedi podjela medalja i diploma te zakuska za djecu.

 

PROGRAM RADA:

  • Nogometni tereni NK „Bilo“ Velika Pisanica
  • 4 dana = 8 sati treninga
  • 4 treninga po 2 sata sukladno najsuvremenijim metodama rada škole nogometa GNK „DINAMO“ Zagreb
  • Treninzi : Prve grupe od 17 do 19 sati; Druge grupe od 19 do 21 sat

 

Konačan raspored djece bit će poslan na e-mail. Prijavnice i sve informacije o Kampu možete pronaći na facebook stranici NK BILO VELIKA PISANICA. Prijavnice šaljete na mail: nk.bilo.velikapisanica@gmail.com. Za sve ostale informacije nazovite na 099 845 2514 (Silvio Radović) ili 098 187 8768 (Roland Kastlinger).


PODIJELI S PRIJATELJIMA!