U Bjelovaru prvi put organizirano službeno natjecanje u badmintonu. Evo kako je bilo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Bjelovaru je  prvi put organizirao službeno natjecanje u badmintonu. Naime, odigran je prvi krug Hrvatskog kupa za uzraste U11, U15 i U19.

U najmlađoj konkurenciji do 11 godina (poletarci ) Tia Rakovčan osvojila je 3. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji i brončanu medalju. U paru s Larom Čaloš iz Osijeka dijeli prvo mjesto i osvaja zlatnu medalju. Iva Aušperger i Nika Sabolović kod djevojčica do 13 godina dijele treće mjesto i osvojile su brončanu medalju

Inače, u 1. krugu Hrvatskog kupa održanom u Bjelovaru  nastupilo je i četiri igrača iz Bjelovara.

Lora Kalem u svom prvom službenom nastupu kod djevojčica do 11 godina završila je natjecanje na sedmom mjestu.

U konkurenciji do 15 godina najbolji plasman ostvarila je Iva Aaušperger koja izborila četvrto mjesto, a u parovima s Marijom Komljenović 5. mjesto. Marija je u pojedinačnoj konkurenciji završila na 11 mjestu. Nika Sabolović izborila je deveto mjesto pojedinačno i u paru sa spličankom Marietom Andramak 6. mjesto.

Dobar nastup i u Zagrebu

U nedjelju, 10. 3. u Zagrebu u dvorani Sutinska vrela održan je 1. krug za U 13 i U 17.

Kod dječaka do 13 godina Dino Kilić izborio je 7. mjesto.

Tia Rakovčan kod djevojčica do 13 godina osvojila je jedinu našu medalju i to srebrnu u parovima s Larom Čaloš iz Osijeka. U pojedinačnoj konkurenciji osvojila je peto mjesto. Lucija Alebić završila je na sedmom mjestu.

U konkurenciji do 17 godina Jurica Dvornik završio je na 17 mjestu pojedinačno, a u paru s Dinom Draganićem BK Zagreb Maksimir 7. mjesto. Kod djevojaka Nika Lazić 6. mjesto i Anja Aušperger 13 mjesto. U parovima Anja je s Petrom Maras i BK Flex ZG osvojila 4. mjesto.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!