Bjelovarske plesačice nastupile na međunarodnom natjecanju u Splitu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Članice plesnog kluba H-8 Jelena i Lana Ivanika, Sara Haistor i Ameli Koščak Vukobrat sudjelovale su na međunarodnom turniru u standardnim i latinsko-američkim plesovima i državnom prvenstvu u latinsko – američkim plesovima održanom 17. ožujka u Splitu.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 500 natjecatelja, a bjelovarska plesačica Jelena Ivanika u kategoriji „osnovci“ ostvarila je odličan plasman u obje discipline s ulaskom u finale i osvojenim šestim mjestom u standardnim plesovima i šestim mjestom u latinsko – američkim plesovima.

U finale na bodovnom turniru plasirala se i Sara Haistor, koja je u kategoriji „mladež“ osvojila 5. mjesto u standardnim plesovima te 7. mjesto u latinsko – američkim plesovima.

U kategoriji „mlada mladež“ državnog prvenstva, Lana Ivanika osvojila je 21. mjesto od 48 natjecatelja, dok je Sara Haistor osvojila 18. mjesto od ukupno 61 natjecatelja u kategoriji „mladež“. Ameli Koščak Vukobrat u polufinalu državnog prvenstva osvojila je 8. mjesto od ukupno 36. natjecatelja.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!