Osigurano efikasnije korištenje usluga Županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐURĐEVAC – Koprivničko-križevački župan Darko Koren danas je sa suradnicima obišao službenike županijskih upravnih tijela na Izdvojenom mjestu rada u Đurđevcu. Službenici su s 1. travnja uselili u novouređene prostorije u bivšoj zgradi MUP-a u središtu Đurđevca u kojem će, osim njih, biti smješteni i službenici Gradske uprave i MUP-a te ostale službe za rad sa građanima kako bi mještani Đurđevca i okolice sve administrativne poslove mogli obavljati na jednom mjestu.

Župan je u obilasku svim službenicima zahvalio na zalaganju i trudu koji ulažu u obavljanje svojih radnih zadataka te istaknuo kako je Županija uz Grad Đurđevac, svojim udjelom u sufinanciranju dijela unutarnjeg uređenja županijskih poslovnih prostorija i kroz nabavku dijela potrebne opreme nastojala ostvariti što bolje uvjete rada za svoje zaposlenike te još važnije građanima omogućiti  što dostupniju i kvalitetniju uslugu.

-Lakše ostvarivanje prava te efikasnije korištenje svih usluga iz djelokruga Županije što je i realizirano na Izdvojenom mjestu rada u Đurđevcu primjer je podizanja standarda rada u javnoj upravi te veliko unaprjeđenje u infrastrukturnom i organizacijskom smislu“ dodao je župan. Osim poslovnih prostorija u novoj zgradi, župan je obišao i uređene prostorije u kojem je smještena arhivska građa čime se na adekvatan način riješilo pitanje čuvanja i pohranjivanja dokumentacije za cjelokupno đurđevačko područje – kazao je Koren.

Uz župana današnjem obilasku su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnik Upravnog odjela za opću upravu i imovinska prava Tihomir Kvakarić, pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat i pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode Damir Petričević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!