Lneniček i Cegledi kreću po novi mandat na čelu Grada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi kreću u izbornu bitku za novi mandat. Tim se povodom Lneniček oglasio na svom Facebook profilu:

Drage DAruvarčanke i DAruvarčani,

nakon što smo, zahvaljujući vama, dobili povjerenje na izborima 2017. godine, prionuli smo intenzivnom poslu. Protekle četiri godine bile su vrlo izazovne, a posebno 2020. godina. Otvorili smo mnoge teme, suočili se s brojnim problemima i izazovima, taknuli u svaki kutak grada kako bismo naš grad DAruvar učinili boljim mjestom za život svih naših građana.

Navedimo samo neke od njih: kupovina Dalita, dogradnja oba vrtića, pokretanje Razvojne agencije, zatvaranje predstečaja Termalnog vodenog parka, potpuna izmjena ulične rasvjete, obnova i stavljanje u funkciju napuštenih zgrada i zemljišta kroz EU projekte i privatne investicije u svrhu stvaranja novih radnih mjesta, izgradnja Veteranskog centra i ceste do Petrovog vrha, kupnja zgrade Elektrometala te Doma za starije i nemoćne, rješavanje pitanja aglomeracije i tenisa te brojne druge teme.

Pri tome smo mislili na naše najmlađe sugrađane od jasličke, vrtićke i školske dobi pa sve do studenata. Mislili smo na njihove roditelje, a isto tako i na naše umirovljenike, poduzetnike, hrvatske branitelje, vatrogasce, sportaše (male i velike), na udruge, bili smo potpora građanskim inicijativama, ali i svakom sugrađaninu koji je trebao pomoć.

Usprkos najvećoj krizi u Hrvatskoj od Domovinskog rata, zbog pojave korone, koja je ostavila trag na velik dio našeg gospodarstva i turizma, uspjeli smo nastaviti s planiranim investicijama, privući nove te aktivnim mjerama pomoći poduzetnicima. Slobodno mogu reći da je Daruvar danas gradilište u kojem se traži kvadrat stana, kuće, zemljišta i poslovnog prostora više. Ponosan sam što je danas u gradu zaposleno gotovo 3.000 naših sugrađana, najviše u zadnjih deset godina i što je proračun za 2021. najveći u povijesti grada.

Posao, naravno, nije gotov jer grad, a to smo svi mi, živi, mijenja se, traži stalnu brigu, pažnju i ulaganje te nastavak svih započetih i stvaranje novih projekata.

Hvala Vam na dosadašnjem povjerenju!

Pokrenuli smo DAruvar

…nastavimo DAlje!

Vaš gradonačelnik,

DAmir Lneniček


PODIJELI S PRIJATELJIMA!