Saborski zastupnici dali podršku kandidatima u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Saborski zastupnici SDP-a Romana Nikolić, Domagoj Prica i Domagoj Hajduković te Sandra Frčo, kandidatkinja za županicu BBŽ, Slaven Đurđević, kandidat za gradonačelnika Garešnice, Ivana Sabljak Murlin, kandidatkinja za gradonačelnicu Čazme, Sebastijan Svat, kandidat za gradonačelnika Grubišnoga Polja i Antoneta Đokić, kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara ovaj vikend obišli su Bjelovarsko-bilogorsku županiju i prisustvovali prikupljanju potpisa podrške za Igora Jareša, kandidata za gradonačelnika Daruvara.

Prisustvovali su i predstavljanju kandidature Marije Ulovec, kandidatkinje za načelnicu u Končanici gdje su se upoznali sa izbornim programom te se razgovarali sa članovima i simpatizerima.

Nakon Končanice, sljedeća stanica bio je Severin gdje se je predstavio Emil Kuštrić, kandidat za načelnika koji je saborske zastupnike i SDP-ove kandidate upoznao sa problemima općine te predstavio svoj izborni program.

Nakon toga u Velikoj Pisanici održano je predstavljanje kandidata za načelnika, Damira Đurđevića. Predstavljajući svoj izborni program kandidat Đurđević je ujedno upoznao saborske zastupnike i kandidate s problemima s kojima se sreću u svakodnevnom životu na području općine.

Svojim prisustvom na događajima saborski zastupnici  dali su punu podršku svim kandidatima u BBŽ te izrazili uvjerenje da dobri rezultati ne mogu izostati uz ovako povezanu ekipu SDP-ovih kandidata.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!