Šteta što nije bilo aktualnog župana, da čuje o milijunskim ulaganjima u poljoprivredu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Marko Marušić, HDZ-ov i HSLS-ov kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije nazočio je svečanosti u povodu Dana općine Rovišće i otvorenju tamošnjeg novoizgrađenog Kulturnog centra, izvijestili su iz njegova izbornog stožera.

-Rovišće je općina u kojoj HDZ obnaša vlast zahvaljujući velikoj potpori građana i uvjerljivoj pobjedi na prethodnim lokalnim izborima. Načelnik Slavko Prišćan s govornice mu je javno zahvalio kao čelnom čovjeku HZMO-a na potpori Općini važnim projektima i koordinaciji vezanoj za potpore umirovljeničkoj populaciji na području općine Rovišće. Marušić se susreo s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković i razgovarao o postojećim, ali i budućim projektima koji će pomoći našim poljoprivrednim proizvođačima ne samo da prežive ova krizna vremena, već i da proširuju svoj posao i hrane zdravim proizvodima ne samo građane naše županije, već daleko više njih. Šteta što na svečanosti nije bio i protukandidat, aktualni župan Bajs koji iako pozvan nije došao i nije mogao ništa čuti o milijunskim ulaganjima u našu poljoprivredu ni o planovima za budućnost – ističu iz Marušićeva stožera.

Marušić je 28. rođendan općine Rovišće iskoristio i za druženje s osnivačima HDZ-a u bjelovarskom kraju, generalom Milom Ćukom, Lukom Markešićem i Željkom Bačićem, kojima je zahvalio za sve što su učinili, posebno u Domovinskom ratu, da imamo neovisnu i demokratsku Hrvatsku u kojoj on sutra treba postati župan i obnašati dužnost na dobro i prosperitet svih naših sugrađana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!