Mađeruh ide po sedmi mandat, s Marijom i Markom na čelu županije učinit ćemo čuda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Suživot i zajedništvo, njihova izgradnja i očuvanje, naša je politika u proteklom mandatu, a oni su i temelj svih budućih planova. Ponekad je to teže nego se pohvaliti nekom investicijom, rekao je Zlatko Mađeruh, gradonačelnik Grubišnog Polja i kandidat HDZ-a za svoj sedmi mandat.

-Ostvarili smo i više od onog što smo obećali, a ako dobijemo povjerenje sugrađana, učinit ćemo još više jer ćemo imati svoje – Marka i Mariju na čelu županije s čijim županom na odlasku nije bilo nikakve suradnje proteklih osam godina, dodao je Mađeruh predstavljajući i listu za Gradsko vijeće na kojoj je i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika iz češke manjine Ana-Maria Štruml-Tuček.

Na listi za Vijeće su osim Hrvatica i Hrvata i pripadnici češke, mađarske i srpske nacionalne manjine.

Marija Jungić, druga na listi, ujedno i kandidatkinja za zamjenicu župana, naglasila je važnost zajedništva i uključivosti, a Marko Marušić je pozvao okupljene da svoj glas daju novim mladim ljudima koji će raditi za dobrobit svojih sugrađana, za bolji život i nova radna mjesta, za suradnju lokalne i regionalne samouprave sa središnjom vlasti.

-Kakav sretan spoj mladosti, energije i iskustva, komentirao je Mađeruh kandidate za čelna mjesta u svom gradu i županiji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!