Doznajte gdje se bez naručivanja možete cijepiti u BBŽ i KKŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povoljna epidemiološka situacija na području Bjelovarsko-bilogorske županije nastavlja se i dalje, pa ni danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema zaraženih pacijenata, a na opservaciji je njih desetero. U samoizolaciji se na području županije nalaze 73 osobe.

Važno je spomenuti da se od danas građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja. Od 9 do 12 sati u Zavodu za javno zdravstvo ponedjeljkom će se cijepiti AstraZenecom, srijedom Pfizerom, a petkom Modernom. U ispostavama Zavoda za javno zdravstvo u Garešnici i Daruvaru građani se uz predočenje zdravstvene iskaznice mogu cijepiti Pfizerom. Osim toga, nastavlja se i cijepljenje u covid-busu “Cjepko” koji će sutra, 6. srpnja, obići općine Sirač i Dežanovac.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije od danas poziva građane na cijepljenje u prostore bivše covid ambulante u Domu zdravlja KKŽ u Koprivnici. Ponedjeljkom će se od 15 do 18 sati cijepiti Pfizerom, srijedom od 15 do 18 sati Modernom, a subotom od 8 do 12 sati Pfizerom i Janssenom.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!