U dvije županije samo jedna novozaražena osoba

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Novozaražena osoba s područja je grada Bjelovara. U općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je petero pacijenata. U samoizolaciji se na području županije nalazi 81 osoba.

Cijepljenje se nastavlja i na “kućnom pragu”. Covid-bus “Cjepko” će sutra, 7. srpnja obići općine Hercegovac i Veliku Trnoviticu, a zainteresirani građani mogu se cijepiti i u Bjelovaru bez najave i naručivanja u Zavodu za javno zdravstvo u srijedu s Pfizerom, a u petak s Modernom. Ponedjeljkom će se cijepiti AstraZenecom. U ispostavama Zavoda za javno zdravstvo u Garešnici danas se od 12 do 14 sati cijepi Pfizerom, a sutra u Daruvaru od 9 do 12 sati, također Pfizerovim cjepivom.

Na području Koprivničko-križevačke županije danas nema novih slučajeva zaraze. Aktivno je 11 slučajeva bolesti, a jedna je osoba ozdravila. Na bolničkom se liječenju trenutno nalazi petero pacijenata.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!