U BBŽ jedan novi slučaj, građani se mogu cijepiti i u sklopu Dana grada Čazme

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom i to na području grada Bjelovara. U OB Bjelovar nema osoba na liječenju, a na opservaciji su četiri pacijenta. U samoizolaciji se na području županije nalaze 53 osobe.

U tijeku su „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru, pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Također, građani će se moći cijepiti i u sklopu obilježavanja Dana grada Čazme i to u subotu 24. srpnja od 14 do 20 sati u zgradi Multifunkcionalnog centra koji se nalazi na trgu u Čazmi. Građani se mogu cijepiti bez najave, sve što je potrebno je ponijeti zdravstvenu iskaznicu, a djelatnici Zavoda za javno zdravstvo cijepit će Pfizer cjepivom.

Dani otvorenih vrata namijenjenih cijepljenju predviđeni su i u ispostavi Zavoda za javno zdravstvo u Grubišnom Polju i to u utorak 27. srpnja od 9 do 12 sati. Građani mogu doći bez najave, cijepi se Pfizer cjepivom.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!