Vodili ljubav na poklopcu pa pali u bunar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladić i djevojka u dobi od 25 godina završili su prilikom vođenja ljubavi u bunaru u Đurđevcu. Da, dobro ste pročitali, dvoje mladih ljudi bili su uzvanici na svatovima u hotelu Picok, a izgleda da je ljubavna kemija između njih dovela do iskre – nažalost, iskre koja se ugasila u bunaru.

Tiskano izdanje Podravskog lista ovu je priču objavilo u ponedjeljak, a navodno je strastveni par tražio imanje na kojemu će ljubovati i pronašao ga baš na poklopcu nesretnog bunara. Limeni je poklopac na starom bunaru popustio od težine dvoje ljubavnika pa su potom oboje upali u bunar.

Srećom pad u četiri metra dubok bunar nije završio tragično, a još jedna sreća je što je jedan od uzvanika svatova bio u svojoj hotelskoj sobi pa je brzo čuo zapomaganje djevojke koja je dozivala u pomoć.

– U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena kući – rekli su za Podravski list gosti svatova.

Iz ove je komične situacije koja na sreću nije završila tragično pouku nadamo se dobila gradska uprava koja će nadamo se zatrpati stari bunar kako se u njemu ne bi pronašli još pokoji Romeo i Julija.

Tekst Podravskog lista pronađite u poveznici: https://podravski.hr/dogadaj-o-kojem-bruji-durdevac-ljubavnici-pali-u-duboki-bunar/


PODIJELI S PRIJATELJIMA!