Proračun za 2022. umijeće je mogućeg, nema više prilagođavanja prohtjevima samoprozvanog vladara!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na jučerašnjoj sjednici županijske skupštine izglasan je proračun za 2022. godinu vrijedan 947 milijuna kuna.

– Pazit ćemo na svaku kunu i tražiti dokaz o namjenskom trošenju sredstava iz proračuna što do sada nismo imali prilike vidjeti. Samo odgovorno savjesno vođenje županije pomoći će da izađemo iz trenutačnih dubioza i pokažemo da imovinom županije upravljamo transparentno. Prva smo županija koja će uvesti aplikaciju transparentno kako bi svi naši stanovnici imali uvid u svaku potrošenu kunu. Svjestan sam da će za vidljive rezultate trebati vremena, ali volja i odlučnost je ono što nas je i dovelo na čelo županije! – proučio je nakon Županijske skupštine na svom Facebook profilu župan Marko Marušić.

Proračun za 2022. godinu „umijeće je mogućeg“ u zatečenoj nezavidnoj financijskoj situaciji, ali unatoč tome imamo jasan cilj kamo želimo ići, imamo projekte koji mogu utvrditi potencijal naše županije i izvući nas s dna, dodaje.

– Praksa bivše županijske vlasti bila je napuhati prihode i onda trošiti novac kojeg nema. Nismo imali nimalo lagan zadatak, ali kao što uvijek govorim moj tim čine stručni ljudi bez obzira na stranačku pripadnost i zato nije bilo problema. Posebni naglasak stavljam na tim jer imamo nova pravila igre, više nema prilagođavanja prohtjevima jedne osobe koji glumi vladara ovdje smo svi zajedno da našim stanovnicima omogućimo ubrzani gospodarski rast i razvoj – zaključuje.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!