Gradonačelnik i zamjenica nazdravili za zdravlje i sreću malene Tare

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tara Krajačić prva je beba rođena ove godine u Daruvaru. Tara je rođena 4. siječnja i prema riječima majke Nevenke, porod je bio malo naporan, ali je prošao bez problema. Bebica je prilikom rođenja težila 3.625 grama i bila je dugačka 52 cm. Kako to običaj nalaže, a dozvoljavaju epidemiološke mjere, Taru su danas posjetili gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi.

Roditelji Nevena Koprek i Hrvoje Krajačić prilikom posjeta nisu skrivali ponos i zadovoljstvo, kao niti djevojčica Tara koja je ovom prilikom spremno pozirala. Dobro raspoloženi roditelji u pojačanju s bakom dočekali su goste i počastili ih domaćim delicijama, a za sreću se i nazdravilo.

Gradonačelnik Lneniček ovom prilikom je, kao i do sada, roditelje i bebu darivao darovima i kovertom u kojoj se nalazilo 500 kn.

– Ovo je prva beba rođena u Daruvaru u 2022. Prošle godine bilo ih je rođeno 84. i daj Bože da ih barem toliko bude i u ovoj. U socijalnom programu osigurano je preko 200 tisuća kuna, ali ako bude potrebno pojačat ćemo sredstva. – Prema socijalnom programu Grada Daruvara predviđeno je darivanje svakog rođenog djeteta. Za prvo dijete je to tisuću, za drugo tri, a za treće i svako slijedeće pet tisuća kuna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!