Gudovac ponovno postaje poljoprivredni centar regije, evo kada počinje Jesenski sajam

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu otvorit će vrata drugog vikenda u rujnu, a od petka (9. rujna) do nedjelje (11. rujna) svoje proizvode nudit će 500-tinjak izlagača iz Hrvatske, ali i iz brojnih drugih zemalja.

Nove sajamske manifestacije

Najposjećeniji poljoprivredni sajam u regiji i dalje je manifestacija na kojoj se posjetitelji na jednom mjestu mogu upoznati s najnovijim trendovima u poljoprivredi, posebice u segmentu mehanizacije, te se educirati na brojnim predavanjima s uvijek aktualnim temama i stručnim predavačima.

Uprava Bjelovarskog sajma, organizatora, usto slijedi međunarodne trendove sajmovanja pa iz godine u godinu osigurava nove sadržaje, šireći potencijalni krug posjetitelja. Jesenski sajam tako će biti bogatiji za sajam OPG-ova i Eko sajam, što je izvrstan način da mali poljoprivrednici stupe u izravan kontakt sa svojim kupcima i obožavateljima autohtonih proizvoda. Uslijed poskupljenja energenata posebno atraktivan bit će sajam grijanja i obnovljivih izvora energije koji se u svojoj šestoj godini postojanja može pohvaliti titulom najvećeg u Hrvatskoj. Tu je i Drvni svijet, kao i sajam opreme za stočarstvo.

Najbolje iz hrvatskih štala

Ipak, glavna atrakcija 29. Jesenskog sajma i dalje je jedinstvena Državna stočarska izložba pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a u suorganizaciji Hrvatske poljoprivredne agencija koja garantira da će Gudovcem prodefilirati doista ono najbolje iz hrvatskih štala.

Uz Proljetni sajam, ovaj gospodarsko – obrtnički i stočarski događaj najveća je manifestacija ovoga tipa ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji. Na Sajmu će izlagači predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju te u komunikaciji s ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!