Iako su mu ispred nosa nestali milijuni, Beljan i dalje besramno prima direktorsku plaću

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ivan Beljan, potpredsjednik Županijske skupštine i direktor čazmanskog vodovodnog poduzeća kojemu su godinama ispred nosa nestajali milijuni u posljednje vrijeme pretvorio se u facebook ratnika. Nema te vijesti koja se može objaviti, a da Beljan ne podijeli svoj stav – od pohvala KUD-ovima i sportskim klubovima, sve do kritika vladajućima.

Beljan je zaorao široki krug tema i pretvorio se u jednog od onih univerzalnih facebook stručnjaka čiji statusi iskaču iz paštete. Umjesto da gradi vodovod i pomno prati financije, ovaj direktor vodovodnog poduzeća gradi svoj image gomilajući facebook komentare.

I ne bi to bilo ništa neočekivano, s obzirom na način na koji se dokopao direktorskog mjesta. Ali, za vrijeme kada je Beljan svijetu obznanjivao svoje umotvorine, netko je iz komunalnih poduzeća koje je vodio, uporno i konstantno mažnjavao veliku lovu. I to nije neprovjerena glasina s ulice, to je rezultat izvida MUP-a i bilo bi pravo čudo da taj slučaj ne završi s optužnicom. Jedino je pitanje hoće li se na toj optužnici naći i ime odgovorne osobe u tim poduzećima, a to je naš univerzalni stručnjak Ivan Beljan.

Stoga, kao odgovorna osoba, Beljan je:

a) kronično nesposobni direktor koji pojma nema što mu se događa ispred zdravih očiju.
b) ignorant kojega poslovanje tvrtki čiji je direktor ne zanima ni približno kao što ga zanima pisanje na facebooku.
c) direktor koji se pravi blesav, a ispod stola dijeli maznutu lovu.

Dok čekamo da DORH, a potom i sudstvo odabere jednu od ove tri opcije, treba reći i da je Beljan danas direktor vodovodne čazmanske tvrtke samo zbog toga što se upravo on jedini javio na javni natječaj za to direktorsko mjesto. I nije ga dobio, nego je natječaj poništen!

Besramno

I umjesto da se pokrije ušima i posramljen ode jer je očito da ga tamo trpe samo zato što ga nemaju s kime zamijeniti, on i dalje bez imalo srama dolazi na posao i trpa si u džepove direktorsku plaću.

Pa nam isporučuje statuse i statuse i kuži se u svemirske letove i rusko-ukrajinske sukobe, pad globalne cijene nafte i nuklearnu fiziku. Ali kad mu netko ispred nosa mazne milijune, u taj dio se ne kuži!

Ili je ta buka koju proizvodi na društvenim mrežama ustvari priprema za suđenje koje mu slijedi, a u kojemu bi se mogao, jadan, prikazati kao žrtva i borac za istinu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!