Ako sanjate o poslu u javnoj službi, sad je prilika. Traži se i vrlo blizak suradnik župana Marušića…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko-bilogorska županija zapošljava. Ovaj tjedan otvoreni su natječaji za čak četiri radna mjesta, a najatraktivniji je onaj za mjesto pročelnika odnosno pročelnice Službe župana. Drugim riječima, jednog od najbližih suradnika župana Marka Marušića. Podsjetimo, ta se pozicija otvorila nakon odlaska bivše pročelnice Mirjane Posavac koja se nakon godinu i pol rada u javnoj službi vratila prvoj ljubavi – novinarstvu. Dogovorila je posao s jednom televizijskom kućom, a i prije je radila upravo kao televizijska novinarka.

Od kandidata koji je jave na natječaj za njezinu dojučerašnju funkciju očekuje se da budu magistar struke ili stručni specijalist društvene struke, moraju imati organizacije sposobnosti, petogodišnje radno iskustvo na odgovarajućim poslovima i dr.

Osim novog pročelnika ili pročelnice, Bjelovarsko-bilogorska županija traga i za višim stručnim suradnikom za prostorno uređenje i gradnju, i to u daruvarskom Odsjeku, otvoren je i javni natječaj za prijam u službu višeg referenta za gospodarstvo u Čazmi te natječaj za prijam u službu stručnog suradnika za prostorno uređenje i gradnju u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode.

Svi natječaji su raspisani 12. srpnja, kada je počeo teći rok od osam dana za prijavu. Iako posao u javnoj službi više nije atraktivan kao nekad, prvenstveno zbog malih plaća, valja podsjetiti kako je na posljednjoj sjednici Županijske skupštine svim zaposlenicima te institucije izglasano povećanje plaća, i to za 24 posto.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!