[FOTO] Bjelovarski srednjoškolci u najboljem svjetlu predstavili Hrvatsku u Portugalu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Učenici drugih razreda bjelovarske Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Tara Vunić, Patrik Šorgo, Nina Bartolić, Adela Somođvar, Aleksandar Dulikravić i Lucija Valjavec ovog su ljeta obavljali ljetnu praksu Portugalu. Kroz projekt „Idemo dalje!” učenici su ondje boravili tri tjedna u pratnji nastavnica Snježana Matić i Marijana Hrelja.

Aleksandar, Nina, Tara, Adela, Lucija i Patrik obavljali su ljetnu praksu u trima atraktivnim ugostiteljskim objektima u gradu Bragi – u hotelima Villa Garden i Senhora-A-Branca te u kavani Vianna Caffe.

– Osim radnih i službenih sadržaja, domaćini su za nas organizirali upoznavanje s brojnim kulturnim znamenitostima i turističkim atrakcijama te ekskurzije u najpoznatije portugalske gradove. Svi smo bili vrlo zadovoljni jer su se naši učenici još jednom pokazali u najboljem izdanju – portugalski mentori imali su za njih samo riječi pohvale. Zaista možemo biti ponosni na ove mlade ljude koji su svojim pristojnim ponašanjem i predanim odnosom prema radu u turizmu dostojno predstavili svoju školu, ali i domovinu koja je i ovdje prepoznata kao zemlja srdačnih domaćina i jedna od najpoželjnijih europskih turističkih destinacija – istaknule su nastavnice Snježana Matić i Marijana Hrelja dodavši kako su dio bjelovarskih učenika dobio ponudu za daljnju poslovnu suradnju.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!