Predstavljena lista koalicije Rijeke pravde u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Koalicija Rijeke pravde u nazočnosti predsjednika SDP-a Peđe Grbina predstavila je kandidatkinje i kandidate za II. izbornu jedinicu u Bjelovaru u nedjelju prijepodne.

Predstavljanje liste organizirano je u središnjem gradskom parku na Trgu Eugena Kvaternika, a nositelj liste Boris Lalovac spomenuo je da je upravo Eugen Kvaternik prije 160 godina napisao značajno ekonomsko djelo „Hrvatsko glavničar” u kojemu je naveo da se bez domaće proizvodnje, ulaganja u ljudski rad i domaćeg kapitala ne može doći do blagostanja.

„Nakon 160 godina naučili smo vrlo malo jer proizvodnja pada, rad je kod nas skoro najmanje plaćen, a hrvatskih banaka gotovo da i nema. U središtu našeg programa su radnici i povećanje plaća, kao i povećanje mirovina”, naveo je Lalovac.

Govore su održali i Anka Mrak Taritaš, Dalija Orešković, Radimir Čačić te Bojan Glavašević, a Grbin je u završnom govoru pozvao građane da iskoriste svoje demokratsko pravo, ali i građansku dužnost da Hrvatsku učine boljom.

„Mi danas ne smijemo reći koji je naš kandidat za premijera, ali vidim da sve znate i nakon 17. travnja s onime o kojemu danas ne smijem govoriti gradit ćemo bolju Hrvatsku”, poručio je Grbin dodavši da će građani birati između klijentelizma i bolje Hrvatske.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!