Čestitamo! 28 kandidata položilo majstorski ispit za 10 zanimanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U obrtničkoj komori Bjelovarsko-bilogorske županije u ispitnom razdoblju prosinac 2022 g. svibanj 2023. prosinac 2023. svibanj 2024 ukupno je 28 kandidata položilo majstorski ispit za 10 zanimanja. 

Gledajući strukturno, majstorski ispit položilo je 6 automehaničara, 3 bravara, 6 elektroinstalatera, 2 kozmetičara, 1 kuhar, 1 natkonobar, 2 pedikera, 1tokar, 4 vodoinstalatera i instalatera grijanja i klimatizacije i 2 zidara. 

U velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije majstorima su diplome uručili Tanja Novotni Golubić, zamjenica župana, Damir Pavec, predsjednik Obrtničke komore BBŽ-a i Denis Biškup, pročelnik za gospodarski razvoj. 

-Majstorska diploma je velika čast, ali i obveza i odgovornost zato što majstorskom diplomom garantirate kvalitetu usluge koju pružate. Sada možete otvoriti vlastiti obrt čemu se mi i nadamo i čestitam od srca svima koji su položili – kazao je Pavec. 

Zamjenica župana Tanja Novotni Golubić čestitala je svima na uloženom trudu i položenom majstorskom ispitu. 

-Nadamo se da je to jedna ulaznica u jedan uspješan svijet poslovanja i veliki korak unaprijed – rekla je, između ostalog, Novotni Golubić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!