SDP O PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA Hrvatska bira između normalne zemlje i komedije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Podršku Zoranu Milanoviću na nedjeljnim predsjedničkim izborima je na konferenciji za novinare dao bjelovarsko-bilogorski SDP. —Važno je izaći na izbore jer Hrvatska treba snažnu Vladu, ali i jakog predsjednika – poručio je predsjednik garešničkog SDP-a, Slaven Đurđević.

 -Sada imamo slabu predsjednicu punu gafova, vlast opterećenu korupcijom, skandalima, aferama. Imamo vlast koja nije u stanju provesti reforme i zaštititi građane. Zato je vrlo važno izaći na izbore 22. prosinca. Neka se naš glas čuje, ne dopustimo da drugi odlučuju u naše ime – poručio je Đurđević.

Na predsjedničkim izborima građani mogu birati između Hrvatske okrenute budućnosti i mračnije alternative – kaže šefica bjelovarskih socijaldemokrata, Vanja Posavac.

 -Vrijeme je za promjene, vrijeme je za normalnu Hrvatsku, vrijeme je za demokraciju i slobode, a nije više vrijeme za strah i rasizam – naglasila je Posavac. U nedjelju se, poručili su bjelovarsko-bilogorski SDP-ovci, bira između normalne i stabilne Hrvatske i komedije na koju se u svijetu gleda kao proustašku države.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!