NOVA MESNICA Poznati mesni brend otvorio još jednu prodavaonicu u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Mesna industrija Ravlić danas je u Bjelovaru otvorila još jednu mesnicu te time proširila poslovanje. Ukupna investicija iznosi oko 2 i pol milijuna kuna, a više o njoj otkrio je Mario Ravlić, direktor Mesne industrije Ravlić.

-Mislim da smo s ovim objektom i ovom mesnicom dali dodatnu vrijednost Gradu. Ovo je ukupno naša 59 mesnica, druga u gradu Bjelovaru koja zapošljava 10 Bjelovarčana. Zaista smatram da su Bjelovarčani prepoznali kvalitetu i naš brend – kazao je Ravlić.

Mesna industrija u razdoblju od 25 godina koristit će prostor u koji je uložila spomenuti iznos. Po pravu građenja, u tom razdoblju upravljat će prostorom. Više o suradnji, otkrio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

-Nakon tih 25 godina, možemo dalje nastaviti suradnju ili ovo ostaje Gradu Bjelovaru. Ja mislim da je to izvrstan model suradnje, gdje oboje imamo korist. Grad Bjelovar i javni interes je zadovoljen, a s druge strane i privatan interes, jer ovdje dobivamo jednog odličnog proizvođača – rekao je Hrebak.

Mesnica Ravlić u ponudi ima domaće proizvode iz Hrvatske i zato Hrebak ističe zadovoljstvo što će takav asortiman proizvoda biti ponuđen Bjelovarčanima. (Doris Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!