NISMO SAME Garešničanke majicama pomažu do prijevoza na kemoterapije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Djelatnici Osnovne škole Garešnica, zahvaljujući inicijativi učiteljice razredne nastave Andreje Kovač, uključili su se u humanitarnu akciju plemenitog cilja. Riječ je o akciji udruge “Nismo same” koja se odvija do 28. veljače, a odnosi se na nove majice koje je dizajnirao Juraj Zigman. Kovač napominje kojim se je geslom vodila.

FOTO ANDREJA KOVAČ

-Željela sam potaknuti kolegice i kolege da se zajedno uključimo u kupnju majica, budući da je akcija namijenjena za gospođe koje trebaju prijevoz za odlazak ili dolazak u bolnicu radi kemoterapija. Akcija se provodi kroz sakupljanje novčanih priloga – kazala je Kovač.

Dodajmo kako iza Osnovne škole Garešnica postoji već uspješno odrađena humanitarna akcija. U kupovini majica već imaju iskustva jer su na taj način već prikupljali novčana sredstva i to za članove udruge Jak kao Jakov iz Karlovca koji se većinom liječe na hematološkom odjelu. Tada su u akciju bili uključeni svi učenici škole. Dok je najnovija akcija usmjerena na djelatnike škole, ali i sve roditelje koji im se žele pridružiti.

– Ovom je akcijom prikupljeno dvije tisuće i 60 kuna i to nas čini vrlo ponosnima, a ovom prilikom možemo zahvaliti i obavijesti koja se napisala i objavila na web stranici škole. Vjerujem da će ova vijest potaknuti i druge da se uključe jer akcija je uistinu hvalevrijedna – istaknula je Kovač.

Iako su majice stigle na adresu škole u predbožićno vrijeme, tek sada su podijeljene svim djelatnicima koji su sudjelovali. Ponosni trenutak u kojem su doprinijeli plemenitom cilju ovjekovječili su fotografijama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!