POLICIJA MOLI ZA POMOĆ Antuna nema duže od sedam mjeseci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz PU bjelovarsko-bilogorske pozvali su građane da im jave ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o Antunu Srpaku koji je nestao još 3. lipnja prošle godine.

-Budući da policijski službenici do sada provedenim mjerama i radnjama nisu uspjeli pronaći nestalog Antuna koji se kao štićenik doma u Bjelovaru, u Ulici don Frane Bulića udaljio u nepoznato još 3. lipnja oko 10.00 sati, unatoč intenzivnoj potrazi, ponovno molimo sve koji imaju bilo kakve informacije o Antunu da nam s punim povjerenjem dojave – poručuju iz policije.

Antun je visine oko 165 centimetara, slabije tjelesne građe, prosjede rijetke kose i kestenjastih očiju, rođen 03. lipnja 1963. godine u Tremi, Sveti Ivan Žabno.

Policijski službenici Policijske postaje Bjelovar poduzimaju niz aktivnosti s ciljem pronalaska Antuna Srpaka koji je do sada znao odlaziti, ali bi se vratio u dom.

-Ukoliko ste vidjeli Antuna ili posjedujete informacije o njemu molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete dežurstva Policijske postaje Bjelovar na broj 043/270-132 ili 192, a svoja saznanja možete dostavite i elektronskom poštom na adresu elektronske pošte Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske: bjelovarsko-bilogorska@policija.hr. Policijski službenici će žurno provjeriti sve informacije koje dobijemo od građana, te i ovom prilikom očekujemo dobru suradnju s građanima – kažu u policiji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!