Puno više od hotela

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Recepcija koja je otvorena 24 sata dnevno, parking pod video nadzorom, restoran a la carte s moslavačkim specijalitetima, kafić za pušače, aperitiv bar, sala za dnevne obroke, usluga proizvodnje vlastitih slastica, svadbena sala za do 300 uzvanika i pružanje usluge organiziranja raznih domjenaka i proslava.

Sve ovo možete naći u sklopu hotela Garić i u ponudi njihovih usluga. Uvijek dobro raspoloženo i ljubazno osoblje pobrinuti će se da vaš boravak u Garešnici ne bude ništa manje od savršenog.

Što se samog smještajnog kapaciteta tiče, hotel raspolaže sa 44 sobe, od čega je njih 18 jednokrevetnih i 24 dvokrevetne, a u ponudi smještaja gosti mogu pronaći i dva apartmana. Sve su sobe u hotelu Garić novouređene i komforne, ali i opremljene luksuznim sadržajem.

Hotel Garić nalazi se u Garešnici, svega 20 kilometara od autoceste Zagreb-Lipovac, na magistralnoj cesti koja spaja Kutinu i Viroviticu.

Ukoliko ste u prolazu i potreban vam je smještaj ili organizirate bilo kakvu proslavu, poslovni event ili domjenak, obratite se osoblju hotela Garić, oni spremno čekaju na vas!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!