Provedite vikend u osami ili organizirajte proslavu na Vratima Bilogore

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

OPG Mihoci u vlasništvu je obitelji Mihoci. Obiteljska tradicija, zajedništvo i ljubav prema turizmu, ugostiteljstvu i domaćinstvu, glavni su poticaji i misli vodilje u radu Vrata Bilogore.

Sam objekt u kojem  se obavlja primarna djelatnost, ugostiteljstvo, star je više od 150 godina. Stari vinski podrum sada je topli restoran koji čuva ono staro i autohtono, dok spoj mladih i starih ruku nudi tradicionalna jela bilogorskog kraja uz bogatu vinsku ponudu s vinorodnih brežuljaka Bilogore. Vrata Bilogore smještena su na jednoj od najviših točaka Bilogore te upravo iz tog razloga s izletišta pogled seže do Sljemena i Kalnika preko Medvednice i Ivančice, dok Vašu dušu hrani jedan od najtoplijih i najatraktivnijih zalazaka Sunca. Imanje je okruženo šumama, plodnim poljima, vinogradima, povrtnjakom koji sami obrađuju, livadama i voćnjacima. Upravo zato će i vaše obiteljske svečanosti koje organiziraju na Vratima Bilogore biti nezaboravan doživljaj za vas i vaše goste.

Jela spremljena na tradicionalan način s daškom suvremenog obiluju namirnicama proizvedenim na seoskim gospodarstvima u okolici i svježe ubranim plodovima iz voćnjaka i povrtnjaka koji se nalazi u sklopu imanja. Domaći kruh i kolači, pekmezi i zimnice te suhomesnati proizvodi djelo su ruku obitelji Mihoci. Uz jela s jelovnika nude vam i specijalitete s ražnja u kojima možete uživati kao i u višesatnom događaju i sudjelovanju u pripremanju uz finu kapljicu ili pak samo posluženo na Vašem tanjuru.

Naša gora Bilogora pitomi je kraj koji obiluje hrastovim i bukovim šumama, sočnim voćnjacima, prostranim livadama i plodnim poljima, ravnicama i brežuljcima s prekrasnim vinogradima. Ovisno o Vašoj želji, na našoj se Bilogori možete baviti jahanjem, lovom, ribolovom, biciklizmom, planinarenjem, motocrossom ili pak zmajem poletjeti u visine. Uz bogatu vinsku cestu i Bilogorski turistički put moći ćete otkriti razne OPG-ove, vinarije, biciklističke i pješačke staze, sudjelovati u raznim zabavnim i kulturnim manifestacijama. A nedaleko od Vrata Bilogore možete posjetiti lječilišta i toplice, posjetiti razne galerije, muzeje, dvorce i utvrde.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!