Otvoren bazen u Šandrovcu, evo kakve su cijene ulaznica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bazen u Šandrovcu otvorio je svoja vrata, a danas sve njegove posjetitelje očekuje besplatan ulaz. Tradicionalno, ovo je mnogima jedno od omiljenih mjesta za ljetno osvježenje, a ponuda šandrovačkog bazena ovoga ljeta će biti bogatija nego ikada ranije i to po cijenama sličnim onim lanjskim.

– Bazen nikad nije bio spremniji za kupače. Cijene ulaznica su slične prošlogodišnjim. Ulaz za odrasle je tri eura, za djecu dva eura, odnosno tri eura za djecu koja žele koristiti napuhanac, dok je za one mlađe od pet godina ulaz slobodan. Sezonske karte za odrasle stoje 40 eura, za djecu 30 eura, dok je za svakog petog člana obitelji sezonska ulaznica besplatna. Radno vrijeme bazena je od 10 do 20 sati – kazao je načelnik Šandrovca Dario Halauš prilikom otvorenja bazena dodavši kako je ove godine uloženo i dosta truda, ali i dosta novca kako bi ovaj bazen zasjao u svom punom sjaju.

– Od mog dolaska na čelo Općine Šandrovac ulažemo zaista mnogo novca u bazen jer je upravo on ono po čemu smo prepoznatljivi. Lani smo izgradili multifunkcionalno igralište i ogradili ga mrežom, a ove godine smo napravili kompletnu restauraciju filtera za što smo jednim dijelom dobili sredstva Ministarstva graditeljstva. Osim toga, ulagali smo i u suncobrane pa su oni ove godine fiksirani. Također, od ove godine na bazenu imamo novog ugostitelja, ponuda je odlična, a sastoji se, naravno, od pića i jela svih vrsta. Imamo i školu plivanja, a njezin početak će biti početkom srpnja – otkrio je Halauš.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!