KORONAVIRUS Stigli nalazi za 34 testiranih građana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u protekla 24 sata na koronavirus testirane su 34 osobe i svih 34 nalaza je negativno, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije.

Tako sada na području županije već 14 dana za redom nema novozaraženih COVIDOM 19. Od početka pandemije na području županije bilo je zabilježeno desetero oboljelih, od kojih je u međuvremenu sedmero ozdravilo.

Broj osoba u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije je porastao i s današnjim danom iznosi 467. U posljednja 24 sata policija je zabilježila dva kršenja mjere samoizolacije i to tijekom redovite provjere na koju su do sada izašli 3224 puta.

-Bjelovarsko-bilogorska županija i dalje je na dnu ljestvice hrvatskih županija po broju zaraženih koronavirusom, a posebno je bitno za napomenuti kako su očuvane sve zdravstvene ustanove i domovi za stare i nemoćne u kojima nije došlo do proboja virusa. Hvala svim naših građanima na odgovornom ponašanju i pridržavanju propisanih mjera, jer bez odgovornosti svakog pojedinca suzbijanje pandemije koronavirusa ne bi bilo moguće – poručuju iz Stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!