KORONAVIRUS Potvrđeno je 112 novih slučajeva zaraze

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 112 novih slučajeva zaraze koronavirusom. 79 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, pet novooboljelih osoba s područja je grada Čazme, po četiri novooboljele osobe s područja su grada Garešnice i općine Rovišće, po tri novooboljele osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općine Ivanska, po dvije novozaražene osobe s područja su općina Zrinski Topolovac, Hercegovac, Štefanje, Veliko Trojstvo i Velika Trnovitica, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima grada Daruvara te općina Velika Pisanica, Nova Rača i Sirač.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno su na liječenju 52 pacijenta oboljela od koronavirusa, od kojih je njih troje na respiratoru. Također, 26 pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.

U samoizolaciji su u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 2023 osobe.

Preminula je jedna osoba s koronavirusom čime dolazimo do ukupno 58 osoba preminulih od početka pandemije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanih nužnih epidemioloških mjera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!