Nakon objave snimke brutalnog napada na portalu Klikni.hr, o slučaju se oglasila policija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz PU bjelovarsko-bilogorske oglasili su se o incidentu u središnjem bjelovarskom parku o kojem smo danas, zajedno sa snimkom istog, izvijestili na portalu Klikni.hr. Podsjetimo, riječ je o šokantnoj snimci na kojoj se vidi kako mladić šakom udara starijeg muškarca i ruši ga na pod. Kako doznajemo, napadač je kasnije i sam stradao od druge skupine napadača te se trenutno nalazi na liječenju u bolnici, iz koje je putem društvenih mreža uputio ispriku zbog svojeg nasilničkog ponašanja u parku.

Nakon što smo video objavili na portalu, službeno priopćenje o tom slučaju je stiglo iz policije.

– Policijski službenici Policijske postaje Bjelovar od jučer, 29. srpnja postupaju temeljem danas objavljene video snimke na regionalnom portalu te poduzimanju sve mjere i radnje kako bi utvrdili sve okolnosti navedenog događaja. Napominjemo da je policija prije objavljene video snimke zaprimila dojavu o navedenom događaju te ima saznanja o mogućem počinitelju, kao i o oštećenoj osobi. Kriminalističko istraživanje ovog događaja je u tijeku, a po njegovom završetku, protiv počinitelja će biti podnijete odgovarajuće prijave – stoji u službenom policijskom priopćenju.

Podsjetimo, divljački čin u središtu grada komentirao je i osudio bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji je poručio kako će od policije zatražiti da pojača nadzor u središtu grada s obzirom da posljednji slučaj nije izoliran.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!