[FOTO] S novim trenerom i tri snažna pojačanja kreću u misiju povratka u Premijer ligu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon prošlogodišnje turbulentne sezone i šokantnog ispadanja iz Premijer lige, RK Bjelovar danas je krenuo s pripremama za novu sezonu u kojoj je cilj samo jedan – povratak u Premijer ligu! 

Da u klubu misle ozbiljno dokaz je i to što je predsjednik Dario Kudumija doveo nova tri odlična igrača i vrhunskog trenerskog stručnjaka Željka Čagalja iz Kaštela koji je u svojoj karijeri vodio brojne hrvatske klube, a s katarskim klubom Al Arabijem je osvojio azijsku Ligu prvaka. 

-Odradili smo dobar posao i na vrijeme tako da trener od prvog dana ima nove igrače na raspolaganju. S trenerom Čagaljem smo se dogovorili još krajem svibnja tako da smo s njim i dogovarali koga dovesti. Dakle, došli su Leon Lukačec, Bariša Cvitanović i Adrian Lombes, vratar iz Francuske. Mislili smo se pojačati i na mjestu pivota jer su nam tijekom ljeta otišla dva pivota, Lulić i Potnar, ali imamo naše mlade snage, plus tu je još i Stipan koji će svojim iskustvom i znanjem na toj poziciji pomoći mlađima i mislim da imamo zaista kvalitetnu ekipu – kazao je predsjednik kluba Dario Kudumija. 

Razgovarali smo i s trenerom Željkom Čagaljem. 

-Svakog rukometaša i rukometnog djelatnika Bjelovar posebno intrigira tako i mene. Želim dati svoj doprinos da rukometni klub bude ono što bi prije svega Bjelovarčani htjeli da bude, a to je najbolji mogući klub. Nismo bahati i nećemo najavljivati ne znam što, ali isto tako moramo biti iskreni i reći da već ove godine želimo nazad u Premijer ligu – kazao je trener Čagalj i nastavlja. 

-Cilj u svlačionici je imati pošten odnos, precizan trening i mogućnost da mladi igrači napreduju, uče i igraju rukomet koji zadovoljava sve nas Bjelovarčane jer iako sam iz Kaštela od sada sam i ja Bjelovarčanin – istaknuo je kroz smiješak Čagalj i dodaje. 

-Pripreme su počele danas. Imamo sedam mini ciklusa, devet pripremnih utakmica, prva je u Daruvaru. Imat ćemo krajem mjeseca i jedan interesantan turnir u Bjelovaru gdje, između ostalih, dolazi i Borac iz Banja Luke, Sisak, Moslavina itd. Pripreme će biti duge i snažne, ali tako treba i biti – zaključio je trener Čagalj.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!