Teška prometna kod Garešnice: Vozač u životnoj opasnosti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – U naselju Duhovi kod Garešnice jučer se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

-Do nesreće je došlo kada je 67-godišnjak koji je upravljao automobilom bjelovarskih registarskih oznaka u nepreglednom zavoju, gdje je kolnik obilježen punom linijom, pretjecao traktor s prikolicom i udario u osobni automobil daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnjak, koji se naišao iz suprotnog smjera. Nakon udara automobil daruvarskih registarskih oznaka udario je traktor s prikolicom koji je zbog toga sletio u putni jarak – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je 64-godišnji vozač osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka dok je 56-godišnja putnica iz istog automobila također teško tjelesno ozlijeđena.

Protiv 67-godišnjeg vozača osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće – istaknuli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Foto – ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!