Bjelovarčanin mrtav pijan i bez vozačke “pokupio” aute pa završio u jarku, a potom i u pritvoru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U subotu, 9. rujna, u Klokočevcu je došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao 24-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje automobilom i pod utjecajem alkohola od 2,71 g/kg upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka.

Zbog alkoholiziranosti, 24-godišnjak je prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika i udario dva automobila koji su bili nepropisno parkirani uz rub kolnika. Nakon sudara, 24-godišnjak se automobilom nastavio nekontrolirano kretati po kolniku i sletio u putni jarak.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na sva tri automobila nastala je materijalna šteta.

24-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru te mu je sudac odredio zadržavanje u Zatvoru u Bjelovaru u trajanju od 15 dana.

Protiv 24-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz članka 199 stavka 2. i 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

26-godišnjakinji i 23-godišnjaku koji su nepropisno parkirali osobne automobile u koje je udario 24-godišnjak izdana je obavijest o počinjenom prekršaju iz članka 78. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!