Kazalište s ćevapima: U Domu kulture osjete se mirisi kuhanja!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zbog čega se u bjelovarskom Domu kulture osjete mirisi kuhanja? Pitanje je to koje je bjelovarskom gradonačelniku Dariu Hrebaku u emisiji “Transparentno s Hrebakom” na Alfa radiju postavila slušateljica Martina. I nije ona prva koja je primijetila neobične miomirise u gradskom hramu kulture, potvrdio je to i sam gradonačelnik.

-Moram priznati da sam nisam primijetio mirise kuhanja, no nekoliko mi se ljudi već požalilo na to, tako da ćemo svakako istražiti o čemu se radi. Moguće se da problem postoji, možda se može riješiti postavljanjem nekih filtera, vidjet ćemo – kazao je Hrebak za Alfa radio.

Problem s miomirisima kojima ne bi trebalo biti mjesta u Domu kulture, kako neslužbeno doznajemo, postoji otkako je ta zgrada obnovljena. Navodno su problem uočili i glumci na ove godine održanom BOK Festu u čije kostime se, nakon cjelodnevnog boravka u zgradi, uvukao miris pržene hrane, na što su skrenuli pozornost organizatorima. Mnogi to povezuju s time što se u neposrednoj blizini Doma kulture nalaze čak dva restorana, a rješenje problema vjerojatno postoji, s obzirom da se prije obnove na mirise kuhanja u Domu kulture nije žalio nitko.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!