Divljao bez kacige i vozačke pa se zabio u ogradu, evo kako je prošao

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U petak se u Prokljuvanima, naselju na području Bjelovara, dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen motociklist, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. Do nesreće je došlo kada je 36-godišnjak upravljao motociklom i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem motocikla te sletio s kolnika pri čemu je udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće.

– Ovaj 36- godišnjak u trenutku nesreće nije nosio zaštitnu kacigu i upravljao je motociklom u vrijeme kada mu je ukinuta vozačka dozvola, a nakon nesreće odbio je alkotestiranje i izuzimanje uzoraka krvi i urina radi analize – otkrili su iz policije. Vozač motocikla je u nesreći ozlijeđen te je prevezen je u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Po završetku svih radnji u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja protiv vozača motocikla slijedi podnošenje odgovarajuće prijave.

Inače, na prometnicama županije tijekom proteklog vikenda evidentirano je osam prometnih nesreća. U njih šest nastala je samo materijalna šteta, dok je u dvije nesreće bilo ozlijeđenih osoba.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!