Bjelovarske rukometašice Mirna i Karmen: ‘U subotu je povijesna tekma, dođite nas podržati!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bliži se dan povijesne utakmice Ženskog rukometnog kluba Bjelovar. Naime, bjelovarske rukometašice u subotu igraju 1/8 finala EHF Europskog kupa protiv rukometašica HC Groot Venlo iz Nizozemske. 

Razgovarali smo s rukometašicama Bjelovara, Mirnom Gašparović i Karmen Paštar. 

-Spremne smo, jedva čekamo susret. Analiziramo protivničku ekipu cijelo vrijeme. Trenirale smo i između Božića i Nove godine, nismo imale nikakvu pauzu i odmor tako da smo zaista spremne i zato vjerujem u pozitivan rezultat – kazala nam je Karmen Paštar. 

Mirna nam je otkrila da nizozemske rukometašice igraju brzi rukomet. 

-Gledale smo snimke njihovih utakmica. Brze su, jake su, vanjska linija i pivot su im najjače karike. Igraju taj brzi rukomet, ali kada se tako igra onda i više dolazi do pogrešaka što ćemo vjerujem iskoristiti – kazala je Mirna Gašparović i dodaje. 

-Očekujemo punu dvoranu, navijanje i imamo iskustva igranja pred ispunjenom dvoranom u euro susretu i mogu reći da je to poseban osjećaj. Mislim, u posljednjoj euro tekmi publika nam je zaista bila dodatni vjetar u leđa i nosila nas je do pobjede – kazala je Mirna. 

Karmen je dodala da se nada što većoj pobjedi jer ih već 21. siječnja čeka uzvratna utakmica u Nizozemskoj. 

-Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u subotu u dvoranu i podrže nas u ovoj važnoj europskoj utakmici – poručile su zajedno Karmen i Mirna 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!