[FOTO] Čestitamo! Ovo su najbolji sportaši grada Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Danas su Domu kulture proglašeni najbolji sportaši, sportašice i sportske ekipe Bjelovara po izboru Sportske zajednica Grada Bjelovara.

Najbolja sportašica grada Bjelovara u seniorskoj konkurenciji je Ema Bugarinović iz Taekwondoa FOX, a najbolji sportaš Bjelovara u seniorskoj konkurenciji je Miran Maričić iz Streljačkog društva Bjelovar 1874. 

Ema je na Europskom prvenstvu u taekwondou u kategoriji U21 osvojila 5. mjesto kao i na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke. Miran je pak na Svjetskom kupu u Kairu osvojio 3. Mjesto zračnom puškom u pojedinačnoj konkurenciji te je na Europskom prvenstvu u Estoniji osvojio 7. mjesto. 

Inače, u ženskoj seniorskoj konkurenciji drugo mjesto osvojila je Ela Jelić iz Taekwondo kluba Omega, a treće mjesto pripalo Tatjani Banjac iz Streljačkog društva Bjelovar 1874. U muškoj seniorskoj konkurenciji drugo mjesto osvojio je Kevin Češljar iz taekwondo kluba Fox, dok je treće mjesto pripalo Mihovilu Koziću iz rukometnog kluba Bjelovar.

U ženskoj ekipnoj konkurenciji drugo mjesto osvojile su djevojke iz streljačkog društva Bjelovar 1874, dok je treće mjesto pripalo sportašicama iz taekwondo kluba Omega. U muškoj ekipnoj seniorskoj konkurenciji drugo mjesto pripalo je borcima taekwondo kluba Fox, dok su treće mjesto osvojili rukometaši RK Bjelovara.

Najbolja seniorska ekipa kod muških je Streljačko društvo Bjelovar 1874, drugo mjesto pripalo je Taekwondo klub FOX, a treće Rukometnom klubu Bjelovar. Najbolja ženska seniorska ekipa je Ženski rukometni klub Bjelovar, drugo mjesto pripalo je Streljačkom društvu Bjelovar 1874, a treće Taekwondo klubu Omega. 

Zlatna plaketa Sportske zajednice Grada Bjelovara dodijeljena je Darku Blašku (kuglanje), posebno priznanje Sportske zajednice dodijeljeno je Marijanu Vokšanu iz kuglačkog kluba Bjelovar dok je trofej Sportske zajednice dodijeljen Kuglačkom klubu Željezničar Bjelovar. 

Juniorska konkurencija

U pojedinačnoj konkurenciji juniorki Rea Konjević iz Taekwondo kluba Fox osvojila je prvom mjesto, druga je bila Magdalena Ravenšćak iz ŽRK Bjelovara, a treća Ena Daskijević iz taekwondu kluba Omega. U pojedinačnoj konkurenciji juniora prvo mjesto osvojio je KARLO RAJIĆ iz taekwondo kluba Omega, drugi je bio Patrik Hajduković iz taekwondo kluba Fox, dok je treće mjesto pripalo Martinu Mihailiću iz RK Bjelovara.

U ženskoj ekipnoj juniorskoj konkurenciji najboljima su proglašene taekwondoistice kluba Fox, druge su stolnotenisačice STK Bjelovara, a treće djevojke iz streljačkog društva Bjelovar 1874. Streljačko društvo Bjelovar 1874 osvojilo je i prvo mjesto u ekipnoj konkurenciju juniora, drugi su bili mladi borci Foxa, a treći juniori RK Bjelovara.

Kadetska konkurencija

U pojedinačnoj ženskoj kadetskoj konkurenciji najboljom u 2023. godini proglašena je PAULINA KOVAČEVIĆ iz taekwondu kluba Fox, druga je sjajna mlada stolnotenisačica i državna reprezentativka Klara Končar iz Stolnoteniskog kluba Bjelovar, dok je Luciji Gjuras iz streljačkog društva Bjelovar 1874 pripalo treće mjesto. Najboljim u pojedinačnoj kadetskoj konkurenciji proglašen je TIN ĐURANEC iz streljačkog društva Bjelovar 1874. Drugo mjesto osvojio je Nikola Matić iz malonogometnog kluba Bjelovar, dok je treće mjesto pripalo Petru Daskijeviću iz taekwondu kluba Omega.

U ženskoj ekipnoj kadetskoj konkurenciji prvo mjesto osvojile su djevojčice iz streljačkog društva Bjelovar 1874, druge su bile mlade stolnotenisačice STK Bjelovara, a treće mjesto pripalo je badminton klubu Bjelovar. Kod kadeta ekipno prvo mjesto osvojili su malonogometaši MNK Bjelovara, drugi su bili mladi strijelci SD Bjelovara 1874, a treći taekwondoisti Omega.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!