ŽRK Veliko Trojstvo poziva seniorke i mlađe rukometašice da im se pridruže: ‘Pokušat ćemo igrati 3. ligu’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ženski rukometni klub Veliko Trojstvo poziva rukometašice i sve ljubiteljice ovoga sporta da im se priključe. Potvrdila je to za portal Klikni.hr Valerija Rupa, tajnica kluba. 

-Da, želimo još osnažiti naš klub koji ima lijepu povijest. Kod mlađih, imamo dvije generacije 2013/2014 godište  i 2015/2016 godište i cure su zaista odlične. Evo prošli vikend su u Lipiku pobijedili tri od četiri utakmice. Inače, članarina je besplatna. Dakle, potrebna je samo dobra volja. Imamo odličnu dvoranu, kvalitetnog trenera tako da je sve tu – kazala je tajnica kluba Valerija Rupa i dodaje. 

-Imamo novog, kvalitetnog trenera Matka Trajkovskog koji je već počeo raditi odličan posao. Također, pokušat ćemo okupiti što više seniorki i mogu reći da postoji interes, od studentica do maturantica. No, ovom prilikom pozivam još zainteresirane seniorke da nam se priključe i da uživamo u rukometu. Do lipnja ćemo vidjeti kakva je situacija i ako bude sve išlo po planu, prijavit ćemo se da igramo 3. ligu Sjever – poručila je Rupa. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!