Prosvjed djelatnika Klinike za tumore

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – U znak prosvjeda zbog stanja na radiologiji na kojoj je većina radiologa dala otkaz, a preostali su završili na bolovanju, djelatnici Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice su 5 do 12 izašli na prosvjed. Radnici su uglavnom nezadovoljni radom i ponašanjem doktorice Dijane Zadravec zbog koje o otkazu, kažu, razmišljaju i oni koji ne rade na radiologiji. O svemu se za N1 oglasila i radiologinja Karolina Bolanča Čulo koja je jutros optužena da odbija raditi posao.

-To mi se nikad nije dogodilo. Ovdje je prekrasno raditi, radimo težak posao. Radim intervencijske postupke što je samo po sebi odgovorno i stresno. Teško mi padaju napadi jer mislim da su neistine – rekla je Bolanča Čulo, a prenosi N1.

https://hr.n1info.com/vijesti/video-prosvjed-djelatnika-ispred-klinike-za-tumore/

O svemu se oglasila i prozvana i Zadravec koja je čelna osoba Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice. Ustvrdila je da su ljudi na prosvjed dovedeni na prevaru i da je liječnica koja ju je kritizirala supruga liječnika kojeg je prijavila zbog kaznene radnje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!