Gradonačelnik Vukovara mogao bi postati predsjednik Domovinskog pokreta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava za N1 je govorio je o eventualnoj kandidaturi za predsjednika Domovinskog pokreta.

Upitan može li potvrditi da će se kandidirati za predsjednika Domovinskog pokreta, Penava kaže da ćemo morati pričekati još koji dan. – Ostajem na tragu onih izjava koje sam davao ranije. Stvar je dogovora s ljudima koji mi daju potporu i s kojima sam osvojio treći gradonačelnički mandat, a postoji i druga strana – strana Domovinskog pokreta – poručuje.

Potvrdio je da je intenzivna komunikacija na tu temu u tijeku. – Razgovaramo do zbog okolnosti u kojima se Domovinski pokret našao, a to je da nema predsjednika stranke, da su te veze između mene i stranke malo zagrijanije. Treba još nekoliko dana kako bih ja na miru mogao odvagati što je ono najbolje i na koji način zadovoljiti što je moguće širu bazu – kazao je Penava.

Drago mu je što Marijo Radić iz Domovinskog pokreta ima dobro mišljenje o njemu i što ga vidi na čelu te stranke. – Definitivno je to jedna opcija, izgleda opcija, a sad kako će biti na kraju, bilo bi neodgovorno da u ovom trenutku kažem. Molim za još nekoliko dana kako bismo raščistili te stvari do kraja – ističe.

FOTO: N1

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!