Bandićeva udovica mora prodavati nekretnine jer ne može plaćati režije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vesna Bandić, udovica pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je preminuo prije 10 mjeseci u još nerazjašnjenim okolnostima, požalila se na težak život i besparicu.

Ostat ću bez svega. Režije su mi 6.000 kuna, a Milanova mirovina 6800 kuna. Od čega ću živjeti“, rekla je udovica Bandić u intervjuu za Jutarnji list.

Pokojni zagrebački gradonačelnik umro je u 66. Godini. Prema službenoj verziji događaja, Bandića je srčan udar pokosio prilikom večernjeg druženja s prijateljima.

U kuloarima su se spominjale i druge verzije, a Vesna Bandić tvrdi da ne zna što je istina.

“Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena”, istaknula je Vesna, dodavši kako nikada više neće biti sretna jer je pokojni suprug bio njezina stijena.

Vesna Bandić govorila je i o nekretninama u vlasništvu pokojnog supruga. Kazala je kako nikada nije čula za stanove koje je Bandić navodno posjedovao, istaknuvši kako se nisu pojavili u njegovoj ostavini.

Što se tiče vikendice u blizini Samobora i kuće koju je Bandić sagradio u rodnoj Hercegovini, Vesna Bandić strahuje da bi mogla ostati bez tih nekretnina. Izrazila je namjeru da proda vikendicu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!